Karriär
27:e juni 20222 min lästid

RO-Gruppen rekryterar ny affärsområdeschef

27:e juni 20222 min lästid
RO-Gruppen rekryterar ny affärsområdeschef
Roger Sundbom. Bild: RO-Gruppen
Myrna Whitaker Myrna Whitaker
Like 0

Sundbom kommer senast från rollen som regionchef på Jernhusen Projektutveckling och tillträder sin nya tjänst 15 augusti. Han har sedan tidigare även erfarenhet från liknande roller på Platzer, HSB Göteborg och NCC Property Development.

”Vi har en stark position på marknaden och ser stor potential i att expandera ytterligare i Göteborg. Roger kommer arbeta med affärsutveckling med fokus på att utveckla nya affärer och samarbeten med kunder där vi även ser möjligheter i egenutvecklade projekt och i olika typer av partnerskap”, skriver Ro-Gruppen.

– Jag har med spänning följt RO-Gruppens utveckling under ett antal år och imponerats av deras sätt att utveckla sina medarbetare och att se till kundnytta i alla sina projekt. Att nu få vara en del i deras framtida utveckling, expansion och högt ställda målsättning känns fantastiskt roligt och inspirerande, säger Roger Sundbom.

– Vi är väldigt glada att Roger ansluter sig till oss och förstärker vårt team. Med hans erfarenhet av att utveckla och leda projekt- och affärsutveckling blir han en viktig förstärkning av den fortsatta utvecklingen av RO-Gruppen i Göteborg. Han är en uppskattad ledare och kompletterar vår organisation väl och tillsammans ska vi nu ta nästa steg i vår fortsatta tillväxt, säger Marcus Bramer, affärsområdeschef RO-Gruppen.

Roger Sundbom tillträder sin nya tjänst på RO-Gruppen den 15 augusti.

#affärsområdeschef #karriär #ro-gruppen
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0