Infrastruktur Karriär
1 min lästid

Hållbarhetstalang får ny chefsroll på Sweco

19:e maj 2022, 08:48
Hållbarhetstalang får ny chefsroll på Sweco
Sandra Runsten, hållbarhetschef division Environment & Planning Sweco.
Myrna Whitaker Myrna Whitaker
Like 0

Närmast kommer Sandra Runsten från rollen som Head of Sustainability Strategy på hållbarhetsbyrån The New Division, som bland annat ligger bakom visuella systemet för FN:s Globala mål.

– Jag är glad att välkomna Sandra till Sweco. Hållbar samhällsutveckling utgör grunden för våra tjänster och vi ser ständigt utökade affärsmöjligheter inom hållbarhetsområdet. Sandra kommer in med värdefulla perspektiv för att driva på det arbetet, säger Martina Söderström, divisionschef Environment & Planning på Sweco i ett pressmeddelande.

Sandra blir en del av Swecos division Environment & Planning. Hon kommer bland annat ansvara för divisionens övergripande strategiska hållbarhetserbjudande samt ingå i Sweco Sveriges hållbarhetsråd med syfte att öka affärerna inom den gröna omställningen.

– Jag ser mycket fram emot att bli en del av Sweco, där hållbarhetsfrågorna är centrala i allt från det enskilda uppdraget till samhällsutvecklingen i stort. Att få arbeta i denna roll tillsammans med så många experter inom området ska bli jättekul och ger stor tyngd till frågan, säger Sandra Runsten.

#fn #hållbarhetschef #klimat #microsoft #sweco
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0