Karriär
1 min lästid

Thunström kliver in som vd på Inhouse Tech

20:e april 2022, 13:39
Thunström kliver in som vd på Inhouse Tech
Fredrik Thunström. Pressbild: Inhouse Tech
Redaktionen Redaktionen
Like 0

Inhouse Tech som som funnits på marknaden i närmare 20 år består av drygt 50 konsulter som projekterar, konstruerar och projektleder infrastruktur-, industri- och husprojekt.

Avgående vd Anders Sundberg är även han en av bolagets grundare.

– Jag är stolt över att tillsammans med alla duktiga medarbetare varit med om att utveckla Inhouse Tech till ett ledande bolag med hög kompetens som är ”bra på riktigt”! Det känns nu naturligt att lämna över till Fredrik som med sin starka drivkraft och sitt goda ledarskap kommer att fortsätta utveckla bolaget mot framtiden, säger Sundberg i ett pressmeddelande om vd-bytet.

Fredrik Thunström har, utöver sin del som grundare, verkat inom bygg- och anläggningsbranschen i 25 år och varit vice vd samt chef över bolagets största affärsområde sedan 2016.

– Jag vill bygga vidare på den framgångsrika utveckling som Anders skapat i bolaget. Jag hoppas kunna bidra med energi och nya perspektiv, så vi kan fortsätta utvecklas med kvalitet, tillväxt och hållbarhet i fokus. Medarbetarna är navet i vår verksamhet och jag ser framemot nya spännande uppdrag tillsammans med dem och våra kunder, säger Thunström.

#inhouse tech göteborg #thunström #vd-byte
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0