Karriär
1 min lästid

Peabs säkerhetschef rekryteras till 2Secure

13:e april 2022, 13:11
Peabs säkerhetschef rekryteras till 2Secure
Peter Martin. Foto: Hans Malm
Redaktionen Redaktionen
Like 0

Peter Martin kommer närmast från rollen som säkerhetschef för Peab-koncernen där hans arbete till stora delar handlat om att stävja och motarbeta arbetskriminalitet i samarbete med 2Secure, Företagsgranskning och Moxy ID. Han har också varit med och utvecklat metodik och rutiner för att arbetsplatskontroller ska fungera bra utan att störa byggföretagens verksamhet, enligt ett pressmeddelande om rekryteringen.

– 2Secure är ett företag som jag har följt väldigt länge. Deras utveckling är imponerande och vi har sedan 2017 arbetat tillsammans i projekt för att motverka arbetskriminalitet. Jag tar med mig min omfattande erfarenhet från byggbranschens säkerhetsarbete och ser fram emot att få bidra med att utveckla arbetet mot arbetslivskriminalitet ytterligare med hjälp av mina kunskaper, säger Peter Martin 2Secures pressmeddelande.

Rollen som enhetschef för Arbetslivskriminalitet innebär att Martin kommer arbeta för att minska kriminella företags möjligheter att verka och utnyttja människor.

– Vi ser en enorm efterfrågan på våra tjänster från branschaktörer som vill få hjälp att göra rätt och den efterfrågan ökar hela tiden. Därför känns det extra bra att välkomna Peter Martin till oss på 2Secure, säger Mattias Nygren, strategisk rådgivare och tf affärsområdeschef på 2Secure.

Peter Martin tillträder sin nya roll under april.

#2secure #peab #rekrytering #säkerhetschef
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0