Karriär
1 min lästid

Ny stadsbyggnadsdirektör tillträder i Jönköping

15:e mars 2022, 14:23
Ny stadsbyggnadsdirektör tillträder i Jönköping
Christina Stenberg.
Myrna Whitaker Myrna Whitaker
Like 0


– Jag har haft förmånen att vara med och utveckla Jönköpings kommun under ett antal år. Det har hänt mycket, stadsbilden har förändrats i positiv riktning. Nu ser jag fram emot att staden och invånarna tillsammans med alla andra inblandade aktörer ska utveckla Jönköpings kommun på ett hållbart och genomtänkt sätt under vår resa mot 200 000 invånare, säger Christina Stenberg i pressmeddelandet.

Christina Stenberg har arbetat på Stadsbyggnadskontoret i Jönköpings kommun sedan 2008 i rollerna som avdelningschef för den då nybildade utvecklings- och trafikavdelningen och biträdande stadsbyggnadsdirektör. Innan dess arbetade hon som projektledare inom fastighetsutveckling på NCC. Christina Stenberg har även tidigare arbetat i Göteborgs stad och vid dåvarande Vägverket.

Processen för att hitta en ny stadsbyggnadsdirektör har varit grundlig. Slutligen föll valet på Christina Stenberg.

– Christina Stenberg har med sin erfarenhet väldigt goda kunskaper om Jönköpings kommun. Hon känner till historiken och vet vart vi är på väg. Det känns bra att vi har en stor samsyn i partierna kring den här rekryteringen och jag ser fram emot hur Christina Stenberg kommer att bidra till att utveckla Jönköpings kommun, säger Mona Forsberg (S), kommunalråd.

#christina stenberg #jönköping #jönköpings kommun #stadsbyggnadsdirektör #stadsbyggnadskontoret
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0