Byggindustrin Karriär
1 min lästid

Konsult blir ny vd för Peabs dotterbolag

16:e december 2021, 15:15
Konsult blir ny vd för Peabs dotterbolag
Staffan Gustavsson blir nyvvd för ATS Kraftservice. Fotograf: Mette Ottosson
Myrna Whitaker Myrna Whitaker
Like 0

Charlotta Brändström, affärsområdeschef Peab Anläggning, är nöjd över rekryteringen

– Jag är mycket glad över att få välkomna Staffan som vd till ATS Kraftservice. Med Staffans långa erfarenhet från branschen, både från beställar- och entreprenadsidan, är jag övertygad om att han kommer att fortsätta driva ATS Kraftservice mot uppställda mål och tillsammans med alla medarbetare bidra till att trygga elförsörjningen i stora delar av Sverige, säger hon i en kommentar.

Staffan startade sin bana som montör och har sedan dess arbetat på flera av entreprenadbolagen i branschen, bland annat på Vattenfall Service i olika ledande positioner. 2018 startade han ett eget konsultföretag och har sedan våren 2021 arbetat åt ATS Kraftservice.

– Jag är glad över att ha fått förtroendet och är ödmjuk inför uppgiften att tillsammans med medarbetarna fortsätta utveckla ATS. Behovet av att säkra elnäten i Sverige är stor och ATS är en viktig aktör som bidrar till denna utveckling, säger Staffan.

ATS Kraftservice, ett entreprenadbolag som erbjuder tjänster inom kraft- och eldistributionsutbyggnad, grundades 1993 och är sedan 2006 ett helägt dotterbolag i Peab.

#ats kraftservice #byggnationer #entreprenadbolag #infrastruktur #karriär #kraft- och eldistributionsutbyggnad #peab #peab anläggning
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0