Karriär
1 min lästid

Zengun anställer expert på företagskultur från Preem

18:e november 2021, 14:53
Zengun anställer expert på företagskultur från Preem
Pressbild Zengun
Rebecca Bornlid Lesseur Rebecca Bornlid Lesseur
Like 0

I ett pressmeddelande skriver Zengun att bolaget befinner sig i en tillväxtfas. Rekryteringen av Helena Swahn Lepre ser de därför som positiv för bolagets fortsatta tillväxt. Helena tillträder under november och kommer att ingå i bolagsledningen.

– Att Zenguns varumärke attraherar en profil som Helena är otroligt roligt men också ett bevis på att vi är på rätt spår. Vi ser väldigt mycket fram emot att Helena kommer in i bolaget och fortsätter utveckla bolaget med oss, säger Mick Salonen Högberg, VD och koncernchef för Zengun.

Helena Swahn Lepre har tidigare haft rollen som Head of HR Business Partners, Leadership & Culture hos Preem. Zengun menar att hennes tidigare arbetserfarenheter kommer bidra till att lyfta bolaget och deras strategiska mål. Hon kommer vara del i expansionen för att bygga region Stockholm.

– Möjligheten att få vara med och bidra till Zenguns fortsatta tillväxtresa känns väldigt spännande. Zengun har en stark och attraktiv företagskultur som jag ser fram emot att få vara en del av, säger Helena Swahn Lepre.

#bygg #karriär #nyrekrytering #preem #zengun
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0