Fastighet
1 min lästid

De får uppdrag när gränshandeln byggs ut

13:e mars 2023, 10:54
De får uppdrag när gränshandeln byggs ut
Töcksfors. Bildkälla: New Property.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Töcksfors Handelspark är den närmsta gränshandelsplatsen för norska kunder och ligger endast en timme från Oslo. Totalt har handelsplatsen 1,5 miljoner kunder inom 60 minuters körväg.

Idag finns en befintlig huskropp om cirka 22 500 kvadratmeter BTA och New Property ska nu förutom att utveckla befintliga ytor även hyra ut de kommande etapperna om totalt 32 400 kvadratmeter. 

Målet är att bli den starkaste gränshandelsplatsen i Värmland och dialoger har redan påbörjats med flera välkända aktörer och koncept, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

–  Vi ser otroligt stor potential i denna handelsplats på bästa läge för gränshandel med starka befintliga hyresgäster idag i form av bland annat Ica, Systembolaget ombud, Eurocash, Dollarstore, Rusta och Lager 157. Vi kommer under våren föra dialoger med koncept vi anser saknas i detta område och som kommer att locka en stor publik, säger Sofia Petzelius, Partner, New Property  

–  Vi är glada att vi har hittat en partner som har gjort en gedigen analys och som ser marknaden ur ett nytt perspektiv. New Property har levererat kunskap, trovärdighet och ett nytt driv, vilket känns glädjande, säger Mats Jensen VD för fastighetsägaren Ambolt.

#new property #norge
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0