Fastighet
1 min lästid

Hon blir ny handelschef hos Vasakronan

6:e december 2022, 08:55
Hon blir ny handelschef hos Vasakronan
Henriette Johansson. Bildkälla: Vasakronan.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Sofie Landqvist Borg, chef handel Stockholm, flaggade under hösten för att hon av familjeskäl kommer att flytta tillbaka till sin barndoms stad Karlskrona. I samband med det påbörjades en rekrytering av hennes efterträdare och nu är det klart att det blir Henriette Johansson som blir ny chef handel i Stockholm.

Henriette Johansson har ett långt förflutet inom retail, bland annat från IKEA Group. Hon kommer närmast från AMF Fastigheter och en tjänst som affärsutvecklare men har tidigare varit både centrumchef för Fältöversten, Ringen och Västermalmsgallerian, chef marknadsområde Urban Escape Stockholm city och chef för stadsrum och retail.

– Vilka aktörer och verksamheter som finns i gatuplan har stor betydelse för totalupplevelsen av våra områden. Det som händer i ögonhöjd bygger attraktivitet och skapar ett sammanhang för både besökare och de som bor eller jobbar högre upp i husen, säger Anna Nordin, chef Stockholm.

Henriette Johansson tillträder sin nya tjänst mitten av februari och ingår då i ledningsgruppen för Kund och marknad Stockholm.

#amf fastigheter #stockholm #vasakronan
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0