Fastighet reportage
2 min lästid

Årets fastighetsfest på Kistamässan är över

24:e mars 2015, 09:20
Årets fastighetsfest på Kistamässan är över
Marcus Rosenholm Marcus Rosenholm
Like 0

FASTIGHETSMÄSSAN 2015 blev en makalös framgång. Både besökare och utställare har aldrig varit så många. Drygt 6 000 besökare kunde räknas in. När Fastighetsmässan slog upp portarna fylldes mässhallen snabbt av nyfikna besökare som tog del av allt nytt branschen presenterade i välfyllda och informativa montrar.

Mässan gav många konkreta tips på hur man kan effektivisera sin verksamhet och samtidigt sänka sina kostnader. Många nya leverantörer och samarbetspartners bjöd på idéer för smart förvaltning av fastigheter nu och i framtiden.

Hos mässans utställare har nätverkande, möten och affärer varit i fokus och mässans 2 scener har varit välfyllda där Sveriges expertis inom fastighetsbranschen delade med sig av sina erfarenheter inför framtidens utmaningar. I år var seminarieprogrammet starkare än någonsin. Sveriges främsta branschexperter bjöd på högaktuella debatter, intervjuer och framför allt på branschens alla nyheter och trender.

Studentbostadsföretagen tog hem priset för Fastighetsmässans energipris

Prisutdelningen av Fastighetsmässans Energipris i samarbete med Siemens lockade till sig mycket uppmärksamhet. Energipriset har som syfte att skapa uppmärksamhet och medvetenhet om vikten av att arbeta även med mjuka värden och beteenden för att uppnå energieffektivisering och minskad miljöpåverkan i fastigheter. Fotoblixtar smattrades av och applåderna ville inte ta slut när Studentbostadsföretagen blev årets vinnare. De korades under festliga former på mässans branschmingel av Caroline Svärd, projektchef för Fastighetsmässan och Mikael Kraft, från Siemens.

– Vi kan stolt konstatera att mötesplatsen blivit den succé vi arbetat för och hoppats på då hela branschen var på plats, säger Caroline Svärd.

#easyfairs #fastighetsbranschen #mässa
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0