Bostad
2 min lästid

Trivselhus i storavtal med lokalt engagemang

13:e april 2016, 07:14
Trivselhus i storavtal med lokalt engagemang
|
Marcus Rosenholm Marcus Rosenholm
Like 0

Hustillverkaren Trivselhus har tecknat avtal omfattande byggnation av 58 stycken lägenheter i området Mosås, Örebro.

Trivselhus har i dagarna tecknat avtal med RMT Invest AB gällande byggnation av 58 stycken lägenheter till ett värde av nära 140 miljoner kronor. Mosås bebyggelse består främst av småhus och den gamla kyrkbyn kännetecknas av en genuin lantlig karaktär och mycket charm. Här planeras nu för byggnation i New England-stil fördelad på radhus, parhus och kedjehus i bostadsrättsform. Byggnationen sker i två etapper med början senhösten 2016.

RMT Invest AB är ett lokalt företag som skapar och utvecklar olika fastighetsprojekt inom Örebro-regionen. Detta projekt är det tredje i ett långsiktigt pågående samarbete med Trivselhus.

Mosjö skola blir en tryggare plats genom Friendsprogrammet.

2015 blev Trivselhus stolt sponsor till Friends för att tillsammans arbeta med att skapa tryggare hem. I Mosås ligger Mosjö skola, en låg- och mellanstadieskola. Genom finansiering från Trivselhus erbjuds Mosjö skola möjligheten att arbeta med Friendsprogrammet – ett treårigt program med fokus på att analysera, arbeta förebyggande och skapa en trygg plats för barnen som växer upp i Mosås.

– Vi vill skapa trygga hållbara hem och är stolta över att vi kan erbjuda Mosjö skola ett samarbete med Friends, kring det främjande och förebyggande arbetet mot mobbing, säger Jan Johansson VD på Trivselhus.

#bostadsbyggande #bostadsrätter #byggnationer #örebro #trivselhus
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0