Bostad
2 min lästid

Han blir chef för HSB i södra Norrland

8:e september 2023, 10:36
Han blir chef för HSB i södra Norrland
Bildkälla: HSB.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Anders Wallner är bosatt i Hudiksvall och har jobbat inom HSB i 14 år, bland annat som vd för HSB Gävleborg, tf VD för HSB Projekt Partner och nu senast som VD för HSB Hyresrätt.

– Jag är glad och stolt att jag fått denna möjlighet och ska tillsammans med mina medarbetare förvalta förtroendet på bästa sätt. I 100 år har HSB genom innovation och samhällsengagemang byggt bostäder. Som ledande boendeaktör har vi ett ansvar att göra vad vi kan för att bidra till klimatomställningen och att fortsätta öka tryggheten i bostadsområden, säger Anders Wallner.

–  Vi befinner oss i en spännande tid där vi ser hur behovet av bostäder ökar. Vår geografiska region står inför en historisk tillväxtresa. Det känns väldigt tryggt att lämna över till Anders som med sin erfarenhet kommer bidra till att HSB fortsätter att leverera trygghet, stabilitet och innovationskraft, säger Christer Berglund.

HSB är Sveriges ledande boendeaktör, som ägs och styrs av 677 000 medlemmar. Vi strävar efter att förbättra boendet för våra nuvarande och framtida medlemmar genom att bygga nya bostads- och hyresrätter, utveckla och förvalta befintliga boenden och erbjuda bosparande som öppnar dörrar till att hitta ett eget hem.

–  HSB är en medlemsägd organisation och för mig är det viktigt att vi fortsätter att tillvarata medlemmarnas intressen. Vi ska leverera en hög kvalité på våra tjänster och i allra högsta grad vår förvaltning. Jag ser framemot att kliva in i rollen som vd för HSB Södra Norrland, säger Anders Wallner.

#hsb
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0