Bostad
1 min lästid

De bygger bostäder åt Aros i Huddinge

6:e juli 2023, 07:24
De bygger bostäder åt Aros i Huddinge
Bildkälla: Aros.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Aros Bostad har tecknat entreprenadavtal med TL Bygg för uppförande av fyra flerbostadshus med totalt 156 hyreslägenheter i Huddinge. Samtliga lägenheter är sålda som del av en större hyresrättsportfölj.

Projekten Tallbacken Snättringe utgörs av totalt cirka 190 bostäder, fördelade på hyreslägenheter och småhus i bostadsrättsform. Entreprenadavtalet med TL Bygg avser produktion av fyra flerbostadshus med totalt 156 lägenheter, vilka beräknas vara färdigställda under 2025.

Projektet produktionsstartades i slutet av 2022 i samband med påbörjandet av markarbeten, parallellt pågår uppförande av 15 radhus i områdets södra del. Samtliga bostäder byggs för att Svanencertifieras.

Magnus Andersson, VD Aros Bostad säger:

– Det är mycket glädjande att vi nu tecknat entreprenadavtal med TL Bygg och därmed startar uppförandet av ytterligare 156 nya bostäder i ett fantastiskt fint läge i Huddinge. Samtliga lägenheter är sålda som hyresrätter. Utöver dessa pågår produktion av 15 småhus i bostadsrättsform, för vilka säljstart är planerad till efter sommaren.

Johan Edlund, VD TL Bygg säger:
– Vi är glada över förtroendet att få uppföra flerbostadshusen i Tallbacken. Samarbetet med Aros Bostad har börjat mycket bra, med en gemensam målbild om att utveckla bostäder av hög kvalitet som ska leva under många år framåt.

#aros bostad #huddinge #tl bygg
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0