Byggindustrin Bostad
1 min lästid

Nordr köper "skimrande" projekt i Malmö

2:a maj 2023, 08:59
Nordr köper
Illustration: Visualisera.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Projektet Skimra består av cirka 70 bostäder från ett till fem rum och kök. De mest spektakulära bostäderna, däribland en takvåning om 183 kvadratmeter, vänder sig söderut med utsikt över Malmöhus slott och kanalerna. Skimra är utvecklat på det sista markområdet som kan bebyggas längs Citadellskajen.

– Vi ser ett fantastiskt fint projekt med unikt läge i centrala Malmö. Detta är en juvel – både för oss och för de som kommer att bo här, säger Nordr Sveriges VD Biljana Pehrsson.

Med sitt bilfria läge vid Citadellskajen och med utsikt över Malmöhus slott är Skimra både eftertraktat och uppmärksammat. Projektet, som utvecklats av Cormac, är redan säljstartat men pausat på grund av det oroliga marknadsläget.

– Det krävs ekonomisk styrka att kunna starta projekt även i en tuff marknad. Vår bedömning är att projektet har så fina förutsättningar att det kommer att mötas av stark efterfrågan. Detta har vi sett även på andra håll i landet – fina projekt med bra lägen har kunder även i kärvare tider, menar Biljana Pehrsson.

Nordrs ambition är att återuppta försäljning under 2023/2024 och slutföra projektet till våren 2026. Befintliga kunder kommer att erbjudas förtur.

#cormac #malmö #nordr
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0