Byggindustrin Bostad
1 min lästid

Susanne Korpe ny CFO hos ByggVesta

20:e februari 2023, 11:53
Susanne Korpe ny CFO hos ByggVesta
Susanna Korpe. Bildkälla: ByggVesta.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Susanna Korpe har över tio års erfarenhet från fastighetsbranschen. Närmast kommer hon från Mattssons Fastighetsutveckling och Brabo där hon var CFO. Tidigare verkade hon som CFO på Agora och Ekonomichef på Locum.

– Jag är väldigt glad att välkomna Susanna till ByggVesta. Med Susanna får vi en erfaren CFO med gedigen finansbakgrund och branscherfarenhet. Hon kommer att vara en stor tillgång för vår fortsatta utveckling, säger Jenny Jonsson, VD ByggVesta.

“Tydliga värderingar”

Susanna Korpe kommer att fortsätta utvecklingen av rutiner och processer inom ekonomifunktionen men också bidra med sin erfarenhet i arbetet med bolagets finansiering och riskhantering, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

– Jag hoppas kunna fortsätta utveckla ekonomi- och finansfunktionen för att möta de utmaningar vi står inför och med min erfarenhet skapa trygghet och fokus framåt. Det som lockade mig mycket till Byggvesta var bolagets tydliga värderingar och att de känns genuint äkta, säger Susanna Korpe.

Susanna Korpe kommer att vara medlem av ByggVestas koncernledning och rapportera till VD. Hon tillträder sin nya roll den 20 februari 2023.

#agora #brabo #byggvesta
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0