Byggindustrin Bostad
1 min lästid

Ny VD till kommunala Tyresö Bostäder

3:e februari 2023, 10:14
Ny VD till kommunala Tyresö Bostäder
Bildkälla: Tyresö Bostäder.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Styrelsen i Tyresö Bostäder har utnämnt Kent Lundén som ny VD. Under januari har han efterträtt Marie Reinius som varit tf VD från och med maj 2022.

– Vi är glada att kunna välkomna Kent Lundén till Tyresö Bostäder och ser fram emot att han med sin breda erfarenhet av utveckling, förvaltning och ledarskap kommer att bidra till en positiv utveckling av bolaget. Styrelsen vill samtidigt tacka Marie Reinius för hennes fina engagemang och insatser under tiden på Tyresö Bostäder, säger Marie Åkesdotter, styrelseordförande Tyresö Bostäder.

Kent Lundén har lång erfarenhet från fastighetsbranschen och kommer närmast från OsbyBostäder där han varit VD de senaste sex åren. Dessförinnan har han arbetat på HFAB, AB Industristaden och Halmstads kommun. Han har mer än 15 års erfarenhet inom fastighetsbranschen.

– Jag är glad över att ha fått förtroendet att leda ett bolag som Tyresö Bostäder och ser verkligen fram emot att verka för bolagets fortsatta utveckling tillsammans med medarbetarna, säger Kent Lundén.

Tyresö Bostäder är ett kommunalt bostadsbolag som äger och förvaltar närmare 3 500 hyresrätter runtom om Tyresö. Vi arbetar för en trygg, trivsam och hållbar boendemiljö.

#tyresö #tyresö bostäder
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0