Bostad
1 min lästid

Stockholmshem värvar chef från Balder

30:e januari 2023, 14:02
Stockholmshem värvar chef från Balder
Bildkälla: Stockholmshem.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Boende & Lokaler har ett helhetsansvar för kunder och fastigheter med ett samlat fastighetsägaransvar, resultatansvar och ansvar för områdesutveckling och underhållsplanering.

– Jag är glad och förväntansfull över att få detta uppdrag. Stockholmshem är ett bolag med fint renommé, med kompetenta medarbetare och välskötta fastigheter, som tar socialt ansvar och påverkar stockholmarnas vardag. När man arbetar med fastigheter så arbetar man mycket med människor i olika situationer vilket jag stimuleras av och jag tilltalas mycket av Stockholmshems tydliga fokus på kundnytta, säger Cecilia Liljedahl Torhult

– Cecilias breda och djupa erfarenhet av förvaltning inom olika affärsområden blir en stor tillgång i vår fortsatta utvecklingsresa. Vi har fortsatt höga ambitioner inom effektiv förvaltning och att samtidigt nå en hög kundnöjdhet, säger Olle Torefeldt, tf VD för Stockholmshem.

Cecilia Liljedahl Torhult har mångårig erfarenhet att leda förvaltning och drift för bostäder, kommersiella lokaler och hotell. Hon kommer närmast från Balder där hon varit regionchef och innan dess från Riksbyggen som marknadsområdeschef.

#balder #fastighets ab balder #stockholmshem
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0