Nyheter Affär & Karriär
2 min lästid

OBOS internrekryterar regionchef i Göteborg

9:e september 2021, 11:44
OBOS internrekryterar regionchef i Göteborg
Tomas Turnéus. Pressbilder: Obos Sverige
Myrna Whitaker Myrna Whitaker
Like 1

Tomas Turnéus, nuvarande projektutvecklings- och projektchef, blir ny regionchef för OBOS Sverige i Region Göteborg som hos OBOS innefattar Västra Götalandsregionen, Värmland och Närke. Tomas har varit tillförordnad regionchef sedan april 2021 och kommer att leda arbetet med att ytterligare flytta fram OBOS Sveriges position i regionen.

Som regionchef kommer Tomas att ha det yttersta ansvaret i Region Göteborg för affärsutveckling, projektutveckling, kommersiella fastigheter, samt styckehus genom varumärkena Myresjöhus och SmålandsVillan.

Tomas har varit en del av OBOS Sverige sedan augusti 2020 i rollen som projektutvecklings- och projektchef samt kontorschef i Göteborg.

– Det är med stor tillförsikt jag nu går in som regionchef för att fortsätta leda OBOS Sveriges arbete i Region Göteborg. Jag ser fram emot att tillsammans med mina kollegor flytta fram OBOS position ytterligare, säger Tomas Turnéus.

Tomas har mångårig ledarerfarenhet från branschen, kunskap om bostadsutveckling, projektledning och marknadsföring, samt om byggprocessen och processutveckling.

– Med Tomas Turnéus som chef i Region Göteborg stärker vi teamet ytterligare. Med sin breda kunskap om bostadsutveckling, i allt från processutveckling till entreprenad och försäljning, blir han en nyckelspelare på OBOS tillväxtresa, säger David Carlsson, operativ chef för Projektutveckling Bostad OBOS Sverige.

Innan han kom till OBOS 2020 var han avdelnings- och entreprenadchef under åtta år på Derome, med ansvar för utveckling och nyproduktion av bostäder i såväl små- som flerbostadshus. Dessförinnan arbetade Tomas nio år på Riksbyggen med projektutveckling och projektledning av bostadsprojekt.

Like
1
Dislike
0
Love
0
Angry
0