Bostad
1 min lästid

Wästbygg tillträder köp för 300 miljoner kronor

16:e augusti 2021, 14:07
Wästbygg tillträder köp för 300 miljoner kronor
Bostäderna kommer att Svanenmärkas. Pressbild: Wästbygg
Myrna Whitaker Myrna Whitaker
Like 0

Wästbygg har tillträtt byggrätterna i Näsby Slottspark i Täby kommun. Byggrätterna omfattar två bostadsrättsföreningar med sammanlagt 89 lägenheter. För projektet finns en lagakraftvunnen detaljplan.

– Vi är startklara och kommer att påbörja försäljningen av lägenheterna omgående. Då vi vet att området är eftertraktat, och vi ser en fortsatt positiv trend på bostadsmarknaden, inleds också markarbetena omedelbart, avslutar Joakim Efraimsson.

Som tidigare kommunicerats i ett pressmeddelande den 7 juli har Wästbygg tecknat avtal med Niam om förvärv av byggrätter i norra Stockholm till ett överenskommet fastighetsvärde på cirka 310 mkr. De villkor som då var förenade med affären har nu uppfyllts.

– Detta är det tredje och sista utbyggnadsområdet i Näsby Slottspark. Läget är det bästa tänkbara i direkt anslutning till Näsbyviken med marina, strandpromenad och den fina miljön runt Näsby Slott. Samtidigt är det bara 10 km till centrala Stockholm och Roslagsbanans station Näsby Allé ligger på bekvämt gångavstånd från lägenheterna, säger Joakim Efraimsson, vd på Wästbygg AB.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0