Nyheter Affär & Karriär
1 min lästid

Carmith Mårtensson blir ny regionchef på Bonava

1:a juli 2021, 12:39
Carmith Mårtensson blir ny regionchef på Bonava
Carmith Mårtensson, ny regionchef för Bonava Region Riks. Foto: Bonava
Myrna Whitaker Myrna Whitaker
Like 0

Carmith Mårtensson har utsetts till ny chef för Bonava Sveriges största region, Region Riks. Carmith tillträder tjänsten den 1 augusti. Det framgår av ett pressmeddelande.

Carmith Mårtensson har lång erfarenhet från ledande roller inom projektutveckling och har tidigare varit vd för Wellbo Fastighetsutveckling och Wästbygg projektutveckling. Dessförinnan var han affärsutvecklingschef på Skanska Nya Hem i Göteborg.

– Carmith Mårtensson är en erfaren ledare med ett gediget affärsmannaskap och ett stort nätverk i bland annat Göteborg, en av Bonava Sveriges största marknader. Carmith kommer, tillsammans med vårt team i region Riks, att fortsätta utveckla vår bostadsutveckling och stärka oss som bolag på marknaderna utanför Stockholmsregionen, säger Fredrik Hemborg, affärsenhetschef, Bonava Sverige.

– Jag ser fram emot att tillsammans med mina nya kollegor fortsätta utveckla regionen och leverera kvalitativa bostäder till våra kunder. Bonava är i en spännande fas och ligger i framkant både vad gäller digitalisering och hållbarhet, säger Carmith Mårtensson.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0