Arkitektur
2 min lästid

Arkitektbyrå ritar nytt kontor åt etablerad advokatfirma

25:e maj 2016, 12:34
Arkitektbyrå ritar nytt kontor åt etablerad advokatfirma
|
Marcus Rosenholm Marcus Rosenholm
Like 0

Studio Stockholm Arkitektur ritar Advokatfirman Cederquists nya kontor.

Cederquist är en av Sveriges främsta affärsjuridiska byråer med 130 medarbetare samlade vid ett kontor i centrala Stockholm. Med en modern profil och ett tydligt fokus både på kunden och sina medarbetare anses de idag vara bland de absolut främsta inom samtliga sina verksamhetsområden. Byrån blir regelbundet topprankade i flertalet internationella publikationer och senast i år har de återigen blivit nominerade i kategorin “Sweden Law Firm of the Year” i Chambers Europe Awards 2016.

– Cederquist har ett väldigt modernt synsätt på sin verksamhet. Detta är något vi har tagit fasta på och som vi kommer att visualisera när det nya konceptet tas fram. Konceptet har vi valt att döpa till Living Gallery, vilket uppstått genom en kombination av living room och modern art gallery. Vi på Studio Stockholm ser fram emot ett fortsatt spännande samarbete, säger Marco Checchi, partner på Studio Stockholm Arkitektur.

Samarbetet med Cederquist inleddes redan 2014 och då med fokus på strategiutveckling och konceptualisering för kommande lokaler. Med detta projekt fortsätter Studio Stockholm att befästa sitt framgångsrika arbete med att skapa starka koncept åt ledande varumärken.

– Konst har varit en viktig del av vår identitet under en längre tid. Genom att ta fram konceptet Living Gallery tycker vi att Studio Stockholm lyckats fånga vårt DNA och utifrån det skapat ett koncept som känns som “vi”, säger Tone Myhre-Jensen, VD på Cederquist.

Cederquist väljer att förnya sitt hyresavtal med Humlegården på Hovslagargatan 3 på Blasieholmen i Stockholm. Projektet väntas vara klart till våren 2017.

#arkiteker #arkitekt #kontor #studio stockholm arkitektur
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0