Arkitektur
1 min lästid

Finansdirektören blir tf VD i Projektengagemang

16:e januari 2024, 10:06
Finansdirektören blir tf VD i Projektengagemang
Foto: Barabild.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

I december 2023 meddelades att Helena Hed har valt att avgå som VD och Koncernchef för Projektengagemang Sweden AB (Projektengagemang). Bolagets styrelse påbörjade omedelbart rekryteringsprocessen för att hitta en efterträdare.

Finansdirektör Liselotte Haglind går nu in som tillförordnad VD och Koncernchef och kommer att inneha rollen tills styrelsen utser en permanent VD. Under denna övergångsperiod kommer Liselotte även fortsättningsvis att inneha rollen som Finansdirektör.

– Det känns tryggt att Liselotte kliver in i rollen som tillförordnad VD och Koncernchef. Hon kommer på ett utmärkt sätt säkerställa en friktionsfri övergång samt bibehålla kontinuitet i arbetet mot vår vision att bli främst på byggnader och deras närmiljö, säger Per-Arne Gustavsson, Styrelseordförande, Projektengagemang.

På bolaget sedan två år

Liselotte Haglind har varit Finansdirektör på Projektengagemang sedan 2022 och har över 20 års erfarenhet från ledande befattningar inom ekonomi och finans.

– Jag ser fram emot att leda koncernen. Vi fortsätter att bygga en stabil, effektiv och kundnära organisation med en framåtlutad och decentraliserad affär, säger Liselotte Haglind, tillträdande tillförordnad VD och Koncernchef, Projektengagemang.

Projektengagemang är en konsultkoncern med det verksamhet som bedrivs i det operativa dotterbolaget PE Teknik & Arkitektur.

#pe teknik & arkitektur #projektengagemang
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0