Arkitektur
1 min lästid

Studio Stockholm rekryterar chef från konkurrent

7:e mars 2023, 13:05
Studio Stockholm rekryterar chef från konkurrent
Vanna Gunnarsson. Bildkälla: Studio Stockholm.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Hon kommer att spela en nyckelroll i studions större utvecklingsprojekt, skriver bolaget i ett pressmeddelande. Hon har senast haft ett finger med i spelet i utvecklingen av Slakthushallarna i Slakthusområdet och Tegeluddsvägen 31 på Gärdet i Stockholm.

– Vi är mycket glada att välkomna Vanna till Studio Stockholm. Hennes kunskap om och erfarenhet av hållbart platsbyggande kommer att stärka vår förmåga att leverera arkitektur i stora och komplexa utvecklingsprojekt. Hon har också de egenskaper vi söker med stor nyfikenhet, drivkraft och ett affärsmässigt förhållningssätt, säger Alessandro Cardinale, medgrundare och partner på Studio Stockholm.

Tidigare chefsarkitekt

Vanna Gunnarsson är utbildad arkitekt (MSA) från Kungliga Tekniska Högskolan. Hon har senast varit chefsarkitekt och partner på ElinderSten och har dessförinnan arbetat på Strategisk Arkitektur och Tengbom.

– Jag är imponerad av Studio Stockholms kreativitet och förmåga att skapa innovativa och spännande projekt, där de utmanar på ett lekfullt men professionellt sätt. Jag ser fram emot att fortsätta arbeta med platsutveckling tillsammans med Studio Stockholms innovativa och drivna team. Det ska bli spännande att se hur vi tillsammans kan ta hållbar fastighetsutveckling ett steg längre för att skapa trygga, välskötta och attraktiva platser, säger Vanna Gunnarsson.

Hon tillträder sin nya roll den 6 mars.

#studio stockholm arkitektur
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0