Arkitektur
2 min lästid

Christina Kazeem blir ny vd för Link Arkitektur

1:a juni 2022, 13:49
Christina Kazeem blir ny vd för Link Arkitektur
Christina Kazeem. Foto: Jenny Hammar
Redaktionen Redaktionen
Like 0

Som ett av Skandinaviens största arkitektföretag med 500 medarbetare på 15 orter, rankades Link Arkitektur nyligen sjua på “Maktlistan” med de mäktigaste företagen inom Arkitektur- och Designsverige.

För att stärka sin position ytterligare har företaget infört en strategi för den kommande femårsperioden, med ambitionen att vara branschledande inom hållbara och värdeskapande projekt.

Christina Kazeem har rekryterats som ny vd för att leda denna satsning, skriver Link Arkitektur i ett pressmeddelande.

– Jag är väldigt glad över att Christina har tackat ja till uppdraget. Hon har starka kvaliteter och lång erfarenhet. Jag är övertygad om att vi får en solid och handlingskraftig ledning i Sverige. Vi ska med detta grepp stärka vår konkurrenskraft och möta utvecklingen i branschen med en framåtblickande strategi, säger koncernchef Kirsten Anker-Sørensen.

Kazeem kliver in i sin nya vd-roll den 1:a september.

– LINK Arkitektur är ett starkt varumärke kända för att ligga långt fram i digital utveckling och hållbarhet. De har genom åren samarbetat med några av Sveriges främsta kunder och medarbetare. Jag är stolt och förväntansfull över att få vara en del av LINKs utveckling framåt, i Sverige och i Norden. Vi har en viktig roll i samhällsbygget och många spännande projekt framför oss, säger Christina Kazeem.

#ettelva arkitekter #link arkitektur #rekrytering #vd
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0