Byggindustrin
1 min lästid

Ny arkitektaktör bildad

27:e januari 2016, 09:02
Ny arkitektaktör bildad
|
Marcus Rosenholm Marcus Rosenholm
Like 0

Projektengagemang samlar arkitekter under ny flagg.

Konsultkoncernen Projektengagemang slår från och med den 15 januari samman samtliga arkitektbolag inom koncernen. Tillsammans bildar de det nya affärsområdet PE Arkitektur och blir en av de största aktörerna i branschen.

Konsultkoncernen Projektengagemang grundades 2006 och har sedan dess vuxit till att i dag vara en av branschens större aktörer. För att stärka sin position på marknaden ytterligare slås nu samtliga arkitektbolag inom koncernen samman och bildar det helt nya affärsområdet PE Arkitektur.

– Hållbarhetsfrågorna vinner nu snabbt mark och blir allt viktigare för en sund samhällsutveckling. Kraven på att ta ansvar går som en löpeld genom näringsliv och offentlig förvaltning och allt fler ser de ekonomiska och strategiska fördelarna med att ta täten och vara en del av lösningen på utmaningarna, säger Per-Arne Gustavsson, vd Projektengagemang.

PE Arkitektur kommer från och med starten den 15 januari att ha ett 90-tal medarbetare runtom i landet. Kontor finns bland annat i Stockholm, Södertälje, Göteborg, Kungsbacka, Malmö, Skövde, Mariestad, Visby och Åre. PE Arkitektur har stora kunder inom både offentlig och privat sektor. Uppdragen återfinns inom en rad områden, exempelvis vård, utbildning, bostäder, handel, kontor, teatrar etc.

#arkitekt #byggnationer #pe akitektur #projektengagemang
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0