Byggindustrin
25:e januari 20161 min lästid

Nytt bostadsområde i Kullavik

25:e januari 20161 min lästid
Nytt bostadsområde i Kullavik
|
Marcus Rosenholm Marcus Rosenholm
Like 0

Nu har första spadtaget av Kullaviks nya bostadsområde Sandlyckan gjorts och först ut till försäljning är 24 villor i kvarteret Seglarängen.

Kullavik ligger idylliskt, nära hav och natur, och med ett bekvämt pendlingsavstånd till Göteborg. I området finns redan förskola och flera populära grundskolor. Intresset för det nya bostadsområdet i Sandlyckan är redan stort. Här bygger Derome villor, parhus och lägenheter tillsammans med A-hus villor.

Först ut är kvarteret Seglarängen. Här byggs 24 villor, femton tvåplanshus och nio enplanshus. Tvåplanshusen i New England stil har stora fönsterpartier som ger ett vackert ljusinsläpp. Generösa sällskapsytor med flera utgångar till trädgården. Karaktäristiskt för dessa hus är den utvändigt murade skorstenen och det stora fönsterpartiet i vardagsrummet. Enplanshusen i traditionell halländsk stil har en härlig social yta där det är öppet ända till nock, känslan av rymd förstärks av takfönstren. Huset ligger i vinkel och skapar tillsammans med omgivande hus och komplementbyggnader en mysig innergård.

#bostadsbyggande #byggnationer #derome #kullavik
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0