Byggindustrin
1 min lästid

Bravida gör nytt bolagsköp

4:e mars 2019, 14:41
Bravida gör nytt bolagsköp
Bravidas Regionchef Carsten Knudsen skakar hand med Cura VVS vd Johnny Brandt. Brian Holst, Jesper Hvid Jacobsen och Peter Bøgh från Cura VVS, samt divisionschef Bravida Danmark, Johnny Hey.
Myrna Whitaker Myrna Whitaker
Like 0

Installationsbolaget Bravida har tecknat avtal om förvärv av det danska företaget Cura VVS som har en omsättning på cirka 95 miljoner danska kronor. 

Cura VVS har cirka 60 medarbetare som främst arbetar med service och renovering inom vs och ventilation. Företaget har tre huvudinriktningar: generell service, tekniska lösningar för sjukhus, samt entreprenad.

– Jag är mycket glad över att få välkomna alla Cura VVS-medarbetare till Bravida. Verksamheten är välskött, med en attraktiv orderstock och många serviceavtal. Det passar väl in i Bravidas önskan att fortsätta stärka serviceverksamheten. Curas expertis inom tekniska sjukhuslösningar kommer att bidra mycket till vår verksamhet, säger Carsten Knudsen, regionchef, Bravida, i ett pressmeddelande.

Cura VVS behåller sin nuvarande adress och vd Johnny Brandt fortsätter att ansvara för verksamheten i rollen som avdelningschef. Han berättar:

– Vi har under en tid letat efter en lämplig köpare. Genom att bli en del av Bravida får vi goda möjligheter att fortsätta växa och utvecklas. Jag är övertygad om att Bravidas värderingar och arbetssätt passar vår verksamhet väl.

Den första mars blev Cura VVS en del av Bravida Danmarks verksamhet i Köpenhamnsområdet.

 

 

 

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0