Byggindustrin
2 min lästid

HSB anlitar ny vd

13:e november 2018, 14:45
HSB anlitar ny vd
Bild: HSB/Sweco
Marcus Rosenholm Marcus Rosenholm
Like 0

HSB Göta, som har verksamhet i Jönköpings, Hallands och delar av Älvsborgs län, anlitar nu en ny vd.

Reine Johansson har i flera år arbetat inom bostadsbolag i Jönköpings kommun och samtal på sig erfarenhet i ledande roller.
Nu blir han ny vd för HSB Göta.

HSB: “Ser fram emot att ta del av hans driv”

– Reine har genom sin mångåriga erfarenhet inom allmännyttan förenat god ekonomisk lönsamhet med samhällsnytta. Vi ser fram emot att få ta del av hans motivation och driv för att utveckla HSB Göta framåt. Branschen står inför utmaningar både inom produktion av nya bostäder och som leverantör av förvaltningstjänster. Vi känner oss nu väl rustade att tillsammans med Reine och alla anställda anta dessa utmaningar, säger Elin Rydberg, ordförande HSB Göta, i ett pressmeddelande.

Tillträde enligt överenskommelse

Reine Johansson kommer i framtiden att arbeta med verksamheterna i Jönköpings, Hallands och delar av Älvsborgs län. Nu ska diskussioner föras om när han tillträder posten.
– Det är med stor ödmjukhet och tillförsikt som jag ser fram emot att börja mitt arbete inom HSB Göta. Det är med vemod jag lämnar mina nuvarande kollegor samtidigt som jag med glädje ser fram emot nya bekantskaper, säger Reine Johansson i pressmeddelandet.

#älvsborgs län #halland #hsb #jönköping #vd
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0