Byggindustrin
1 min lästid

RO-Gruppen får viktigt projekt

5:e juli 2024, 08:25
RO-Gruppen får viktigt projekt
Magnus Johansson, Adam Lennartsson och Pontus Nilsson. Bildkälla: RO-Gruppen.
Anna Broberg Anna Broberg
Like 0

Samarbetet omfattar uppförandet av en helt ny skolbyggnad i två plan som ska rymma tre parallella klasser från förskola upp till årskurs 6 och en idrottshall.

– Vi är väldigt glada över att ha fått förtroendet av Kumla kommun. Vi ser fram emot att samarbeta med dem och alla involverade parter för att skapa en modern och hållbar skola för verksamheten och eleverna, säger Pontus Nilsson, affärsområdeschef på RO-Gruppen.

Projektet har höga hållbarhetsambitioner med målet att certifieras enligt Miljöbyggnad Guld. I ett första skede ska parterna tillsammans projektera och planera projektet. Därefter övergår projektet i byggfas.

– Vi ser fram emot ett spännande samarbete med RO-Gruppen säger Margit Larsson, projektchef på Kumla kommun.

Satsat i Örebro

RO-Gruppen etablerade sig på marknaden i Örebro under våren 2024. För att leda den nya satsningen i Örebro rekryterade man en lokal och trio – Pontus Nilsson och Adam Lennartsson till rollerna som affärsområdeschefer och Magnus Johansson till rollen som projektchef.

– RO-Gruppen är en ny aktör på byggmarknaden i regionen men vårt team i Örebro är lokalt förankrade profiler med lång erfarenhet och ett stort nätverk av duktiga samarbetspartners. Detta projekt är ett viktigt steg i vår satsning, säger Magnus Johansson, projektchef på RO-Gruppen.

#kumla #ro gruppen
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0