Byggindustrin
1 min lästid

Lämnar fastighetsbolag för Svevia

26:e juni 2024, 08:02
Lämnar fastighetsbolag för Svevia
John Kjellander. Foto: Rickard Kilström.
Anna Broberg Anna Broberg
Like 0

– Jag ser verkligen fram emot att John med sin erfarenhet och breda kunskap inom ekonomistyrning ansluter sig till Svevia och division Anläggning. Det är en stor fördel att han har en kompetens som sträcker sig både över en operativ projektnivå men också med att arbeta långsiktigt och strategisk, säger Mattias Gretzer, divisionschef Anläggning, Svevia.

John Kjellander kommer närmast från en roll som Director of Business Controlling för Norden på fastighetsbolaget Citycon. Tidigare har han arbetat 13 år inom byggbranschen och Skanska bland annat som ekonomichef för Skanska fastigheter Stockholm, som Senior Finance Manager för Skanskas fastighetsutveckling i New York och senast som Business Unit Controller på BoKlok.

– Jag tycker att det ska bli roligt att komma tillbaka till byggsidan och anta utmaningar som är förknippade med långsiktig strategisk tillväxt i en bransch där konkurrensen är tuff samtidigt som marknaden erbjuder stora möjligheter till expansion. Jag tror att jag har mycket att bidra med när det gäller just projektredovisning och projektanalys, säger John Kjellander.

John Kjellander tillträder den 12 augusti.

#citycon #karriär #svevia
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0