Byggindustrin
2 min lästid

Byggbolaget anställer två till ledningen

14:e juni 2024, 09:00
Byggbolaget anställer två till ledningen
Katarina Sköldborg. Bildkälla: Adapteo.
Anna Broberg Anna Broberg
Like 0

Ny Head of Marketing är Katarina Sköldborg, som har en lång bakgrund inom marknadsföring och senast kommer från rollen som global marknadschef på Sandvik Coromant. Hon har även arbetat på Tradeshift och SAS Institute.

– Adapteo är i en spännande tillväxtfas och jag ser fram emot att få bidra till den fortsatta utvecklingen. Jag tar med mig erfarenheterna av samordning av insatser för att uppnå företagets mål. Adapteos innovativa lösningar och starka fokus på hållbarhet gör det till ett väldigt spännande företag att arbeta för, säger Katarina Sköldborg.

Jonas Högdahl. Bildkälla: Adapteo.

Jonas Högdahl ansluter till Adapteo från sin senaste roll som Financial Director på ApoEx. Han har även erfarenhet från tiden som konsult i egen regi och på Deloitte Sweden.

– Rekryteringarna av Katarina och Jonas är strategiskt viktiga för att stärka vår tillväxt och position på marknaden. Katarinas gedigna erfarenhet och strategiska tänkande inom marknadsföring, tillsammans med Jonas analytiska och affärsdrivna approach, kommer vara ovärderlig för vår fortsatta resa. Vi är glada över att välkomna dessa lagspelare, säger Ola Skogö, vd på Adapteo Sverige.

#adapteo
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0