Byggindustrin
1 min lästid

Skanska fyller på Citygate

13:e juni 2024, 08:19
Skanska fyller på Citygate
Bildkälla: Skanska.
Anna Broberg Anna Broberg
Like 0

– Vi är mycket glada över att välkomna Bracco Imaging till Citygate. Med deras nya kontorslokaler kommer de att kunna njuta av en fantastisk utsikt över Göteborg samtidigt som de har tillgång till service utöver det vanliga. Vi ser fram emot att se dem växa i en inspirerande och hållbar miljö, säger Camilla Skogsberg, uthyrningsansvarig på Skanska Fastigheter Göteborg.

Citygate är med sina 36 våningar WELL-certifierad och LEED Platinum-certifierad. Därmed ska byggnaden uppfylla de högsta standarderna för hälsa och välmående och miljövänligt byggande. I Citygate erbjuds ett servicekoncept med konferensfaciliteter, kafé, reception, restaurang och co-working-ytor.

– Under de senaste tio åren har vårt kontor varit beläget i Gårda och vi har sett stadsdelen utvecklas och blomstra till en ännu mer pulserande plats. När det blev dags att expandera så var det självklart för oss att stanna kvar i Gårda och flytta till det moderna Citygate, som på ett utmärkt sätt återspeglar vår innovativa företagskultur. Lokalen kommer vara skräddarsydd för vår verksamhet och kommer möta våra ökande behov av personal, säger Staffan Rosén, vd på Bracco Imaging Scandinavia AB.

Inflyttning sker i december 2024.

#bracco #citygate #göteborg #skanska
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0