Byggindustrin
1 min lästid

Chefsbyte på XPartners

11:e juni 2024, 10:39
Chefsbyte på XPartners
Sonny Mirborn. Foto: Ateljé Uggla.
Anna Broberg Anna Broberg
Like 0

Han kommer närmast från en roll som Group CEO för Alcadon Group AB, och har tidigare arbetat bland annat på Addtech, CTM Lyng och Rutab.

– Jag ser med stor tillförsikt fram emot detta uppdrag och är hedrad över förtroendet jag fått, att få bidra till XPartners fortsatta framgång, säger Sonny Mirborn.

– Den bakgrund som Sonny har visar på ett högt driv och starkt affärsfokus och erfarenhet av att leda bolag igenom en expansiv resa. Vi ser fram emot hans insats för att säkra XPartners utveckling mot den målbild och vision som vi har för hela bolaget, säger Mats Paulsson, styrelseordförande för XPartners och tillägger:

– Jag vill också tacka nuvarande koncernchef Olle Bertfelt som är kvar tills Sonny tillträder, för hans utmärkta insats med att lagt grunden till ett solitt XPartners.

Nuvarande Group CEO Olle Bertfelt kommer att fortsätta vara delaktig i XPartners framtida utveckling genom att kliva in i rollen som ordinarie styrelsemedlem.

– Jag känner mig positiv och trygg med att Sonny kliver in som ny koncernchef, och har fullt förtroende för att han kommer ta XPartners vidare enligt planen för expansion och att utveckla vår decentraliserade affärsmodell, säger Olle Bertfelt.

Sonny Mirborn tillträder i oktober.

#karriär #xpartners
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0