Byggindustrin
1 min lästid

Bygger de sista av 187 lägenheter

31:a maj 2024, 12:51
Bygger de sista av 187 lägenheter
Bildkälla: Riksbyggen.
Anna Broberg Anna Broberg
Like 0

– Det unika läget precis vid vattnet med tillgång till bryggor, lekplats och parkyta har varit en avgörande faktor till att kunderna visat stort intresse för området. Vi har redan nu sålt en tredjedel av alla bostäderna och väljer därför att byggstarta projektet, säger Martin Linsten, marknadsområdeschef för Riksbyggen i Bohus-Vänern.

Brf Korseberg Vik, systerföreningen till Korseberg Fjärd, blir sista etappen på Korseberg och när de 41 lägenheterna är klara har Riksbyggen byggt sammanlagt 187 lägenheter på Korseberg.

Lägenheterna i Brf Korseberg Vik är 2-5 rum och kök mellan 40-127 kvadratmeter. Fokus ligger på rymd med fönstersättningar för att maximera ljusinsläpp och utsikt mot naturen.

– Det känns fantastiskt kul att få slutföra området Korseberg som blivit så populärt i Vänersborg med denna sista etapp. Det är extra kul att tillföra bostäder med hög hållbarhetsprofil där vi bland annat certifierar huset enligt Miljöbyggnad nivå Silver. Hela området skapar förutsättningar för social hållbarhet och nu bygger vi också ett utegym för alla på området, säger Andreas Ander, projektledare Riksbyggen i region Sydväst.

#riksbyggen #vänersborg
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0