Byggindustrin
1 min lästid

Ny bygg- och projektledningsgrupp

31:a maj 2024, 10:39
Ny bygg- och projektledningsgrupp
Annika Selin. Bildkälla: Forsen.
Anna Broberg Anna Broberg
Like 0

De fyra systerbolagen samlas under ägarbolaget Forsen Partners.

– Partnerskapet med Ebab markerar en betydande milstolpe i den tillväxtresa som initierats av vår huvudägare, Broviken. Vi ser med spänning fram emot att kunna erbjuda våra kunder ännu större mervärde genom fördjupade samarbeten, ökad expertis och en ännu starkare inriktning på hållbarhet inom samhällsbyggande, säger Annika Selin, vd på Forsen Partners.

Ebab arbetar med projekt- och fastighetsutveckling. Bolaget har 80 medarbetare och sin bas i Storstockholm. Ebab fortsätter verka under sitt varumärke med befintlig ledning.

– Partnerskap är en del av vår långsiktiga strategi och gör det möjligt för oss att fortsätta utvecklas på en växande marknad, säger Kaarel Lehiste, koncernchef Ebab.

– Broviken har, sedan investeringen i Forsen 2019, successivt byggt upp en grupp bygg- och projektledningsspecialister, med ambitionen att skapa den ledande, oberoende aktören på den svenska marknaden. Att Ebab nu väljer att ansluta sig till gruppen är dels en bekräftelse på den attraktiva samverkansmiljö som Forsen, PQ Projektledning och Projektledarbyrån erbjuder, men också en logisk konsekvens av den värdegrundsgemenskap som utvecklats under många år som kollegor i marknaden, säger Per Granath, vd och grundare av Broviken.

#broviken #ebab
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0