Byggindustrin
1 min lästid

RO-Gruppen utser ny roll

31:a maj 2024, 08:04
RO-Gruppen utser ny roll
Lindha Feldin. Bild: Anna Sigge. Bildkälla: RO-Gruppen.
Anna Broberg Anna Broberg
Like 0

Hennes uppgift blir att leda RO-Gruppens klimatsatsning och arbetet med byggbranschens möjligheter i klimatomställningen.

– Klimatarbetet är en affärskritisk fråga – byggbranschen står för en stor del av Sveriges utsläpp och vi måste ta ett rejält krafttag för att minska vår verksamhets påverkan på miljön. Att vi anställer en egen klimatexpert visar att vi menar allvar och genom rekryteringen av Lindha får vi in en riktigt stark resurs som kan utveckla vårt klimatarbete i ännu större utsträckning säger Annika Eriksson, chef för verksamhetsutveckling på RO-Gruppen.

Lindha Feldin har de senaste åren arbetat med att stötta bygg- och fastighetsbranschen framåt i branschens stora klimatomställning. Senast i rollen som strateg inom cirkulär ekonomi på näringslivavdelningen i Region Halland.

– Att få vara en del i RO-Gruppens framtida utveckling, expansion och högt ställda målsättning kring klimatarbetet känns fantastiskt roligt och inspirerande. Hållbarhetsarbetet är viktigt för en fortsatt stark tillväxt och jag ser fram emot att tillsammans med hela organisationen bidra till omställningen för att RO-Gruppen ska kunna följa sin ambition om att bli Sveriges mest CO2-effektiva byggföretag, säger Lindha Feldin.

#karriär #ro-gruppen
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0