Byggindustrin
1 min lästid

Samhällsbyggaren tar in förvärvare

28:e maj 2024, 11:17
Samhällsbyggaren tar in förvärvare
Hugo Tullberg Wengholm. Bildkälla: XPartners Samhällsbyggnad AB.
Anna Broberg Anna Broberg
Like 0

– Jag ser verkligen fram emot att bli en del av Xpartners och att jobba ihop med entreprenörerna i bolagen, det centrala teamet, och ägarna, för att bidra till hela koncernens utveckling och expansion. Jag gillar verkligen den decentraliserade modellen i Xpartners där de entreprenörer som säljer sina bolag blir delägare – det är en bra grund för att hitta positiva samarbetseffekter att sitta i samma båt. Att behålla väl inarbetade varumärken efter förvärven är också något som ligger mig nära om hjärtat eftersom jag sett hur viktigt det kan vara på en lokal marknad, säger Hugo Tullberg Wengholm.

Under sin yrkesverksamhet har han varit med och byggt upp nya verksamheter över hela Norden och genomfört förvärv, integrationer och försäljningsprocesser av bolag.

– Hugo har en bakgrund som visar på ett högt driv och starkt affärsfokus och erfarenhet av att identifiera och förvärva den typ av lönsamma mindre och mellanstora bolag av hög kvalitet som passar in i Xpartners plattform. Han blir ett viktigt tillskott för Xpartners ledning med precis den erfarenhet som vi behöver i den expansiva fas vi befinner oss i, säger Olle Bertfelt, koncernchef för Xpartners.

Hugo Tullberg Wengholm tillträder i augusti.

#coor service management #karriär #layer group #xpartners
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0