Byggindustrin
1 min lästid

Installationsföretaget har valt CFO

24:e maj 2024, 08:56
Installationsföretaget har valt CFO
Johan Hansson. Bildkälla: Privat.
Anna Broberg Anna Broberg
Like 0

Johan Hansson är född 1977 och har en magisterexamen i företagsekonomi med inriktning logistik från KTH och Södertörns Högskola. Han kommer närmast från skadedjursbekämparna Rentokil Initial där han arbetat som CFO, Finance Director. Han har tidigare varit Business Controller på Infratek.

– Det är med glädje jag välkomnar Johan till Assemblin. Han har en bred ledarprofil och relevant erfarenhet, inte minst från förvärv och integrationsarbete. Han blir ett bra tillskott till vår ledningsgrupp och finansteam. Jag vill också ta tillfället i akt och tacka Jonas Mårdell för mycket goda insatser inom Assemblin VS, och önskar honom lycka till i sin nya roll. Det är roligt att vi som en stor koncern har möjlighet att erbjuda duktiga medarbetare nya utmaningar, säger Andreas Aristiadis, EVP och divisionschef på Assemblin VS.

Johan Hansson tillträder sin nya tjänst i augusti.

– Jag ser fram mot att börja på Assemblin VS och fortsätta utveckla finansfunktionen och verksamheten tillsammans med mina nya kollegor. Installationsbranschen är en spännande bransch med stora tillväxtmöjligheter, och Assemblin VS är en av marknadens ledande aktörer, säger Johan Hansson.

#assemblin
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0