Byggindustrin
2 min lästid

Nya i Hifabs styrelse

21:a maj 2024, 09:45
Nya i Hifabs styrelse
Christina Kazeem och Thomas Tranberg. Bildkälla: Hifab.
Anna Broberg Anna Broberg
Like 0

Christina Kazeem är utbildad civilingenjör vid KTH i Stockholm och har under sin karriär haft flertalet ledande roller, bland annat vd för ETTELVA Arkitekter och styrelseuppdrag i Castellum, Tomorrow China med flera. Sedan september 2022 är hon vd för LINK Arkitektur.

Thomas Tranberg är utbildad civilingenjör vid KTH i Stockholm och har sin bakgrund inom bygg- och fastighetsbranschen. Han har haft flera ledande roller på Skanska och arbetat såväl nationellt som internationellt. Sedan 2011 är han vice vd för Bonnier Fastigheter och sedan 2020 även chef för kommersiella fastigheter på samma bolag.

– Det känns kul att välkomna Christina och Thomas in i styrelsen. Hifab befinner sig i en spännande fas där vi lyckats skapa en positiv förflyttning av hela bolaget. Nu ska vi ta nästa steg och fortsätta vår resa mot att bli ett än mer lönsamt bolag och stärka vår position som oberoende rådgivare och projektledare inom samhällsbyggnad. Här kommer Christina och Thomas kunna bidra med värdefull input och nya infallsvinklar kring de områden som driver vår utveckling, säger Karin Annerwall Parö, styrelseordförande i Hifab Group AB.

Hifab Groups styrelse:

  • Ordförande Karin Annerwall Parö
  • Ledamot Petter Stillström
  • Ledamot Mikael Sjölund
  • Ledamot Christina Kazeem
  • Ledamot Thomas Tranberg
  • Arbetstagarledamot Anna Wahlberg
#bonnier fastigheter #hifab #karriär #kth #link arkitektur #stockholm
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0