Byggindustrin
1 min lästid

Installationsgiganten växer i Norden

3:e maj 2024, 09:34
Installationsgiganten växer i Norden
Från vänster: Johan Rust, entreprenadchef Ackduel Installation AB, Eric Lindqvist, regionansvarig Currentum Stockholm, Daniel Mickelsson, servicechef Ackduel Installation AB och Stefan Linderholm, VD Ackduel Installation AB. Bildkälla: Currentum.
Anna Broberg Anna Broberg
Like 0

– Det är glädjande att inleda ett nytt kapitel, som en del av Currentum. Vi ser fram emot att visa vad vi går för och växa tillsammans, säger Stefan Linderholm, VD för Ackduel Installation AB.

Ackduel Installation AB grundades 1992 och har idag 28 medarbetare och omsätter runt 55 miljoner kronor. Företaget behåller sitt varumärke och verksamheten kommer fortsätta drivas av nuvarande ledning.

– Det är ett naturligt steg för oss att bli en del av Currentum. Vi har fått ett familjärt, pålitligt och seriöst intryck av Currentum. Vi ser fram emot att växa och utvecklas tillsammans i en koncern där medarbetarna får bra möjligheter att utbildas och utvecklas. Dessutom gör Currentum oss starkare inför framtiden, säger Stefan Linderholm.

Installationsgruppen Currentum bildades 2020 och verkar i Sverige, Norge och Finland. Idag ingår över 50 bolag i gruppen med 2 000 medarbetare och en omsättning på runt 6 miljarder kronor.

– Förvärvet av Ackduel Installation stärker Currentums position i Stockholm ytterligare. Vi är jätteglada att välkomna Ackduel Installation och dess engagerade och kunniga medarbetare in i Currentum, och ser fram emot att ha dem med oss på resan framåt, säger Eric Lindqvist, regionansvarig Currentum Stockholm.

#currentum
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0