Byggindustrin
2 min lästid

Byggbolaget blir eget

15:e april 2024, 13:46
Byggbolaget blir eget
Tomas Brännström, platschef och Daniel Lundmark, VD på Contractor Mark Umeå AB. Foto: Patrick Degerman.
Anna Broberg Anna Broberg
Like 0

– Vi har haft en positiv utveckling i Umeå sedan starten och ser stora möjligheter att expandera, säger Daniel Lundmark, VD på Contractor Mark i Umeå AB.

Contractor Mark har funnits i Umeå i 2,5 år som en filial till Contractor Mark i Skellefteå. Senaste verksamhetsåret omsatte de runt 30 miljoner kronor. Den första maj blir de ett eget bolag inom Contractor-koncernen.

– Vi vill ta nästa steg i vår utveckling, stå mer på egna ben och tydliggöra att vi är ett lokalt företag i Umeå. Det är rätt läge nu att göra detta så att vi står rustade för vidare utveckling när konjunkturen vänder, säger Daniel Lundmark.

Företaget har 14 anställda – men det räcker inte.

– Vi är den engagerade och hungriga utmanaren. Vi har en skön känsla i gruppen där alla känner alla och den kommer vi vara noga med att behålla även när vi ska bli fler. Jag tror att vi bland annat kan vara ett lockande alternativ för dem som jobbat länge på större bolag och vill testa något nytt, säger han och tillägger:

– Vi är bra på specialprojekt, men kan även ta hand om konventionella mark- och anläggningsjobb. Utöver den egna personalstyrkan i Umeå har vi även ett nära samarbete med Contractor Mark i Skellefteå. Vi kompletterar varandra bra och täcker upp ett större geografiskt område tillsammans.

#contractor mark #umeå
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0