Byggindustrin Bostad
1 min lästid

Mestergruppen har utsett ny VD

13:e mars 2024, 09:56
Mestergruppen har utsett ny VD
Johan Augustsson. Bildkälla: Mestergruppen.
Anna Broberg Anna Broberg
Like 0

Johan Augustsson kommer närmast från rollen som VD för Lidl Sverige där han under 20 år haft olika befattningar inom bolaget.

– Vi är stolta och glada över att få in Johan som VD för bolaget. Johan har levererat imponerande resultat för ett av Europas ledande handelskoncept och vi är övertygade om att han tillsammans med den övriga ledningen inom Mestergruppen kommer att bidra till en ytterligare förstärkning av Mestergruppens olika koncept i Sverige, säger Mikkel Sandvik, koncernchef för Mestergruppen AS och styrelseordförande för Mestergruppen Sverige.

Som VD för Mestergruppen Sverige blir Johan Augustsson ansvarig för en sammanslutning av fria företagare som innefattar kedjorna XL-BYGG, BOLIST och Happy Homes.

– Det ska bli spännande att komma till en ny del inom detaljhandeln. Jag ser fram emot att lära känna alla människor och organisationen för att sedan hitta nya lösningar framåt för att fortsätta stärka vår position på marknaden tillsammans med alla kompetenta medarbetare och medlemmar, säger Johan Augustsson, ny VD Mestergruppen Sverige.

#karriär #mestergruppen
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0