Byggindustrin
22:a augusti 20181 min lästid

Bravida får storkontrakt vid nytt flygplatshotell

22:a augusti 20181 min lästid
Bravida får storkontrakt vid nytt flygplatshotell
Bravida har nu uppdraget att genomföra flera installationsarbeten på nya Kastruphotellet. Illustration: Krook & Tjäder.
Marcus Rosenholm Marcus Rosenholm
Like 0

Bravida ska leverera helhetslösningar för allt från el till brandskydd vid det nya hotellet på Kastrup i Köpenhamn. Detta efter att företaget tecknat avtal med entreprenören HENT värt 100 miljoner danska kronor.

Ett nytt hotell ska byggas på danska flygplatsen Kastrup i Köpenhamn. Comfort Copenhagen Airport Hotel kommer att bli tolv våningar högt och rymma 605 hotellrum i den cirka 39 000 kvadratmeter stora byggnaden.
Nu har entreprenören HENT tecknat ett avtal med installations- och serviceföretaget. De ska leverera en helhetslösning till bygger, som bland annat inkluderar el, VS, ventilation, kyla och brandskydd.

“Bra samarbete med Bravida”

– Vi har haft ett mycket bra samarbete med Bravida och deras olika avdelningar som är involverade i projektet. Jag är mycket nöjd med att vi nu har landat ett samlat tekniskt avtal med Bravida, säger Jimmy Quist, avdelningschef HENT.

Ordern överstiger 100 miljoner danska kronor och mellan 30 och 50 Bravidaanställda kommer att arbeta på projektet, som beräknas stå klar under 2020.

#bravida #danmark #hent #kastrup #köpenhamn
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0