Byggindustrin
1 min lästid

Västeråsbolag blir del av norsk jätte

18:e januari 2024, 10:18
Västeråsbolag blir del av norsk jätte
Bildkälla: Holmströms Golvläggning.
Christopher Blanck Christopher Blanck
Like 0

Koncernen har nu totalt 48 hantverksföretag i sin svenska portfölj, med en sammanlagd omsättning på mer än 2,6 miljarder svenska kronor.

– Holmströms Golvläggning har en stark marknadsposition i Västerås och deras kompetens inom våtrumsservice och hantering av totalentreprenader kommer att vara värdefull för vår verksamhet. Vi är glada att kunna välkomna dem till oss, säger Johan Möller, Country Manager för Håndverksgruppen i Sverige.

Holmströms Golvläggning har 13 anställda och hade en omsättning på cirka 21 miljoner kronor år 2023. Företaget erbjuder ett komplett utbud av golv- och våtrumstjänster för både kommersiella och privata kunder, med särskild tonvikt på totalentreprenader och renovering. VD Lars Holmström har drivit företaget sedan starten 2001.

– Under åren har jag varit angelägen om att arbeta med duktiga människor vars ambition alltid har varit att leverera arbete av högsta kvalitet. Vi har haft en positiv och dynamisk utveckling under resans gång, men nu ser vi nya möjligheter till tillväxt och samarbete. Vi är imponerade av det system och den kultur som Håndverksgruppen kan erbjuda, och det ger oss en bra känsla inför den resa som ligger framför oss, han.

#håndverksgruppen #holmströms golvläggning
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0