Byggindustrin
2 min lästid

Han blir ny chef på Assemblin El

10:e januari 2024, 08:41
Han blir ny chef på Assemblin El
Bildkälla: Assemblin.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Joakim Jansson, född 1971, kommer närmast från en roll som Strategisk Business Partner på fastighetsbolaget Bonava, vilket inkluderade rollen som inköpschef för den svenska verksamheten.

Bakgrund vid Skanska

Innan dess har Joakim bland annat varit inköpschef konceptutveckling på Skanska Sverige AB, men också ha haft operativa chefspositioner på flera tjänste- och handelsorienterade bolag samt inom industrin. Joakim är i botten drift- och underhållstekniker med flera kompletterande utbildningar.

”Joakim Jansson är en är erfaren och driven inköpschef med både strategisk höjd och kompetens inom operativa och taktiska inköpsfrågor. Hans engagemang och personliga egenskaper i kombination med erfarenheter inom leverantörsstyrning och leverantörsuppföljning är viktiga i vår strävan efter att utveckla vår inköpsfunktion. Det är därför med stor glädje jag hälsar Joakim välkommen till oss på Assemblin, säger Fredrik Allthin, VD och affärsområdeschef på Assemblin El.

Joakim Jansson tillträder sin nya tjänst 19 februari 2024.

”Jag ser fram mot att fortsätta stärka och förbättra inköpsarbetet på Assemblin El. Jag vill bidra till att vi gör bra affärer med sunda villkor tillsammans med medarbetare, leverantörer och stödfunktioner. Det ökade fokuset på hållbarhetsfrågorna i hela värdekedjan är en utmaning som vi ska ställa om till lönsamma möjligheter, och här gäller det att gå från ord till handling”, säger Joakim Jansson.

#assemblin #assemblin el #bonava
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0