Byggindustrin
1 min lästid

Han blir ny VD för Tommy Byggare

1:a december 2023, 11:00
Han blir ny VD för Tommy Byggare
Magnus Insulan. Bildkälla: Tommy Byggare.
Christopher Blanck Christopher Blanck
Like 0

Styrelsen för Tommy Byggare AB har utsett Magnus Insulan till ny VD. Magnus Insulan, som de senaste åren haft en ledande befattning inom Peab, tillträder sin nya roll under våren 2024.

– Det är en stor ära att få förtroendet att leda och utveckla Tommy Byggare vidare in i framtiden. Det kommer att bli ett hårt arbete men samtidigt skall vi göra det tillsammans med stor glädje, säger blivande VD Magnus Insulan.

Företagets tidigare VD, Mattias Samuelsson, lämnade sin tjänst den 26 oktober efter cirka fyra år och ersattes temporärt den första november av Magnus Munk som sedan tidigare sitter i styrelsen för Tommy Byggare.

– Det är glädjande att vi på så kort tid har kunnat rekrytera Magnus Insulan som långsiktig VD i Tommy Byggare. Med Magnus långa erfarenhet inom Peab i kombination med hans personlighet är jag övertygad om att han är rätt person att leda bolaget framåt. Tommy byggare har haft några tuffa år bakom sig men nu har vi fokus på att vända trenden samt att bli ännu bättre inom projektstyrning och tänka lönsamhet i alla led, säger styrelseordförande Jesper Mårtensson.

#tommy byggare
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0