Byggindustrin
2 min lästid

Ännu ett bolag till norska hantverkskoncernen

13:e oktober 2023, 08:59
Ännu ett bolag till norska hantverkskoncernen
Bildkälla: Håndverksgruppen.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Håndverksgruppen etablerade sig i Sverige 2021. Med en omsättning på 2,5 miljarder SEK och över 1 600 hantverkare är koncernen nu marknadsledande i Sverige.

– Niclas Österbergs Måleri har erfarenhet och kompetens som kompletterar Håndverksgruppens befintliga erbjudande på den svenska marknaden väl. Deras närvaro i både Stockholms- och Söderhamnsområdet kommer att vara viktig för Håndverksgruppens fortsatta tillväxt i Sverige, och vi är mycket glada över att välkomna dem ombord, säger Johan Möller, VD för Håndverksgruppen i Sverige.

Med kontor i både Söderhamn och Stockholm har Niclas Österbergs Måleri en varierad kundkrets som omfattar kommuner, fastighetsbolag, företag och privatpersoner i området från Hälsingland till Södermanland. Genom åren har de levererat måleritjänster till allt från små villaprojekt till stora flerfamiljshus. Måleriföretaget har 29 anställda och omsatte förra året 31 miljoner kronor.

– Vi har haft en dialog med Håndverksgruppen under lång tid och är imponerade av deras tillväxt och engagemang. Att veta att alla bolag i gruppen är kvalitetsbolag med stort engagemang gör att vi känner stor tillförsikt för framtiden, säger VD Tobias Österberg.

Niclas Österbergs Måleri grundades av Niclas Österberg 2006. År 2018 gick Ann-Catrine Österberg och hennes son Tobias Österberg in som delägare. Idag leds företaget av Tobias, som är mycket entusiastisk över samarbetet med Håndverksgruppen.

– Vi går in i detta med stora förväntningar på professionell utveckling och tillväxt. Vi har haft en god tillväxt under de senaste åren och genom att bli en del av koncernen får vi verkligen möjlighet att förverkliga vår fulla potential på marknaden.

Niclas Österbergs Måleri kommer att fortsätta sin verksamhet under nuvarande namn och ledning.

#håndverksgruppen #niclas Österbergs måleri
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0