Byggindustrin
2 min lästid

Regionchef återvänder till Caverion

13:e september 2023, 14:52
Regionchef återvänder till Caverion
Bildkälla: Caverion.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Anders Fagerkrantz har lång erfarenhet inom fastighets- och byggbranschen och har tidigare arbetat i liknande roll inom Caverion. Han återvänder efter en tid som VD för Recover Skadeservice och han har även arbetat som fastighetschef för bostadsförvaltningen inom Olov Lindgren.

Han tillträder som regionchef den 18 september då han även tar plats i den svenska divisionsledningen.

Rekryteringen är ett steg i Caverions strategiska arbete med fokus på bland annat digitalisering, hållbarhet och kundupplevelse. Anders Fagerkrantz har via sina tidigare och senaste erfarenheter rätt profil för att leda regionen mot nya mål, skriver bolaget.

– Det är ett spännande återseende för oss och också fantastiskt roligt att få in Anders kompetens i bolaget. Han blir ett starkt tillskott då han kan vårt företag och bransch. Tillsammans med kompetenta medarbetare fortsätter vi nu att utveckla våra arbetssätt för en smart och hållbar framtid och jag är säker på att Anders har det som krävs för regionens utveckling, säger Uno Lundberg, VD, Caverion Sverige.

– Det ska bli jätteskoj att komma tillbaka, både till tidigare och nya kollegor. Det känns spännande att ta sig an rollen i region Öst som är stark både inom energieffektivisering och fastighetsförvaltning med ett tydligt fokus på digitalisering och hållbarhet. Jag ser det både som spännande och utmanande och med mina tidigare erfarenheter inom Facility Management och energi ser jag fram emot detta uppdrag med stor entusiasm – och ödmjukhet, säger Anders Fagerkrantz.

#caverion
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0