Byggindustrin
1 min lästid

Instalcobolag får uppdrag i Östersund

15:e augusti 2023, 07:59
Instalcobolag får uppdrag i Östersund
Bildkälla: Instalco.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Uppdraget utförs åt NCC och Östersundshem och har ett ordervärde om cirka 50 miljoner.

– Vi är mycket glada över att fortsätta vårt samarbete med NCC och Östersundshem och att vi är två Instalcobolag som blivit utvalda i ett av Jämtlands större ROT-renoveringsprojekt. Tillsammans kan vi erbjuda leverans och genomförande av VS och el på ett effektivt och smidigt sätt, säger Andreas Thors, vd för RP Montage & Energipartner.

Kvarteret Hjorten i Östersund består av 192 lägenheter fördelat på åtta huskroppar som nu ska renoveras och tio nya bostäder ska tillskapas. Kvarteret Hjorten är en del i Östersundshems större ROT-renoveringsprojekt.

El-entreprenaden innefattar komplett byte av elsystem och datanätverk, från centralbyten till nya armaturer. Varje lägenhet kommer att byggas om från 1 fas- till 3 fasabonnemang. VS-entreprenaden är omfattande med utbyte av komplett värmesystem inklusive tapp- och spillvattenstammar samt installation av blandare och sanitetsporslin i lägenheterna.

Entreprenaden beräknas starta i augusti och vara slutfört i slutet av 2025. Ambitionen är att projektet ska utföras och certifieras som ett Hållbarhetsklassat Instalcoprojekt.

#instalco #ncc #östersund #Östersundshem
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0