Byggindustrin
1 min lästid

COWI rekryterar från startupbolag

9:e augusti 2023, 07:33
COWI rekryterar från startupbolag
Bildkälla: COWI.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Jennica Lindén rekryteras nu till avdelningschef för området industri hos teknikkosnulten COWI. Hon kommer närmast från en roll som COO och Commercial Director på startupbolaget Lixea, och dessförinnan som platschef på samma bolag.

Hon har även mångårig erfarenhet av ledarskap som konsultchef på Semcon i Karlstad. Och dessförinnan över tio års erfarenhet från pappers- och massaindustrin.

– Det är framförallt COWIs tydliga ställningstagande och genuina vilja att bidra till grön omställning som lockar med deras verksamhet. Att fortsätta bidra till omställningen, och nu också hjälpa våra kunder på den resan känns viktigt för mig. Att få göra det som ledare tillsammans med mina nya medarbetare och även följa deras utveckling gör jobbet ännu bättre, säger Jennica Lindén.

– Vi är mycket glada att få Jennica på plats inom COWI. Hon är en stark ledare med bred erfarenhet inom branschen och kommer att spela en nyckelroll i vårt arbete med att bidra till våra kunders gröna omställning, säger Karin Genemo, divisionschef för Industri på COWI.

Den 14 augusti tillträder hon rollen som Vice President på COWI.

#cowi #karlstad
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0